Pentru confortul si siguranta dumneavoastra Swing Trade foloseste cea mai moderna tehnologie in confectionarea portilor batante.
Ca si complectare a multor produse si servicii propuse de Swing-Trade,s-a innfiintat si atelierul de confectii metalice,unde va propunem o gama variata de modele de porti,modele care pot satisface si cele mai exigente gusturi si cerinte.
Caracteristici:
Portile batante ca structura sunt executate din teava rectangulara, iar invelirea aripilor (grilajul) se poate executa din: tabla cutata, lambriu de lemn, sarma industriala sau din teava rectangulara cu diferite dimensiuni..
Dupa fabricare partile corozive ale porti lor sunt tratate cu grund anticoroziv, iar pe urma se pot vopsi in orice culoare din gama RAL prin vopsire electrostatica sau prin vopsire pulverizata cu aer comprimat.
Portile batante cu doua aripi sunt fabricate astfel ca deschiderea – inchiderea acestora să se poata face manual sau automatizat cu ajutorul unui sistem de automatizare.

Pentru a alege intre porti batante (cu automatizare pentru porti batante) tineti cont de spatiul pe care il aveti in curte. Daca optati pentru batante, in cazul in care spatiul din curte este mic, aveti in vedere ca portile sa se poata inchide si dupa ce parcati masina in curte.
Fiecare poarta este unica în functie de cerinta clientului, de designul dorit, de dimensiune, de culoare si de materialele din care se vor fabrica

Daca doriti sa deveniti distribuitor EurosanDOOR®, va rugam sa trimiteti un email la adresa office@swingtrade.ro

. Veti fi contactat in cel mai scurt timp de catre un reprezentant Swing-Trade, care va va oferi toate detaliile solicitate.