1. Usi si Porti culisante rezistent la foc

Sunt usi cu destinatie speciala (protectie la foc a diferitelor incinte industriale, dar si pentru birouri), cu 1 sau 2 canate, pe balamale sau culisante au izolatie termica (cu vata minerala de inalta densitate ca standard).

Dotari usi rezistent la foc

Dotari optionale usi rezistent la foc: geamuri, culori RAL la alegere, bara antipanica, diferite tipuri de manere pe exterior, manere de inox.

Dotari optionale pentru usile culisante rezistente la foc: usa pietonala, bara antipanica pentru usa pietonala, culori RAL la alegere, senzori de fum si caldura, electromagnet pentru retinerea usii deschisa.

Usile cu rezistenta la foc au izolare termica cu vata minerala impregnata cu o solutie sub forma de gel, care la caldura se transforma in apa pentru racire.

Calitate si agrementari

Toate produsele comercializate de noi, corespund atat calitativ, cat si din punct de vedere tehnic sau estetic, celor mai exigente norme in vigoare in Uniunea Europeana. Procesele de productie sunt produse sunt certificate ISO si sunt agrementate de organisme internationale – TUV .

2. Usi frigorifice

Usi frigorifice batante

Descriere:

Aceste usi frigorifice batante au menirea de a inchide camera de refrigerare sau de congelare si sunt realizate din otel galvanizat acoperit cu folie sau otel inox. Izolatia acestora este realizata din cu vata minerala de inalta densitate, iar manerul usii montate la camera de congelare (in general la temperature negative) au tocul incalzit.

Usi frigorifice culisante

Descriere:

Aceste usi frigorifice culisante, cu destinatia speciala de a inchide spatiile frigorifice in industria alimentara, sunt recomandate pentru inchiderea depozitelor frigorifice de dimensiuni mari. Pentru usurinta in accesarea usii culisante, aceasta poate fi dotata si cu automatizari. Sunt realizate din otel galvanizat acoperit cu folie sau otel inox.

Usi metalice frigorifice

Descriere:

  • Sunt usi metalice izolate termic; usi pentru industria alimentara;
  • grosimea foii de usa este de 40-160 mm;
  • pot fi usi cu / fara prag;
  • pot fi usi din otel acoperite cu polyester sau usi din otel, inox pe balamale, batante in ambele sensuri sau glisante;
  • usile pentru camere de congelare au tocul incalzit;
  • tocul usilor este din otel inoxidabil;
  • pot fi prevazute OPTIONAL cu: dispozitive electronice de deschidere, incuietori cu alarma, geam, telecomanda, fotocelula, egalizatoare de presiune.
  • Destinatie usi metalice frigorifice:
  • camere de refrigerare sau de congelare
  • spatii in industria alimentara

3.Usi armonice

Usile armonice vin in sprijinul constructilor la care din natura de proiectare ,spatiul interior nu perminte functionabilitatea normala a unui alt tip de usa.Usa armonica se remarca prin spatiul putin pe care il ocupa lateral cand ea se impacheteaza.

CARCTERISTICILE USILOR  ARMONICE :   Usa armonica poate sa fie cu una sau doua impachetari laterale, ghidaj inferior zincat in pardoseala, impartita in ante compuse din materiale izolante, cu grosime totala de 52 mm

Antele prezinta cadru intern perimetral din profil rectangular zincat de 50x50x2 mm, reimbracate in foi duble de otel zincat gr. 0,7/0,8mm prevopsite in culorile standard (Alb-GRI similar cu Ral 7035 / 9002), alte culori la cerere; suprafata protejata cu pelicula semiadeziva, care se inlatura la montaj (de catre instalatori – la sfarsitul posei); material termoizolant in interior cu grosime de 50 mm, ignifug, Clasa 1 (polistiren extrudat – Styrofoam), densitate 35kg/mc.

Daca doriti sa deveniti distribuitor EurosanDOOR®, va rugam sa trimiteti un email la adresa office@swingtrade.ro

. Veti fi contactat in cel mai scurt timp de catre un reprezentant Swing-Trade, care va va oferi toate detaliile solicitate.