Ușile de garaj EurosanDOOR sunt ușile de care ai nevoie!

Calitate, rezistență, eleganță și confort!

Caracteristici generale 

Ușa de garaj secțională EurosanDOOR®  este de departe unul dintre produsele de construcție cele mai evidente din cadrul design-ului exterior al casei tale, prin urmare aceasta trebuie să aducă un plus de eleganță, modernitate și calitate casei tale. Pe lângă acestea, ușa de garaj este și un mijloc de protecție și de a oferi siguranță bunurilor tale. Toate aceste avantaje se regăsesc la ușa  EurosanDOOR®.

Ușile de garaj EurosanDOOR ating cel mai inalt nivel de protecție pentru garajul dumneavoastră prin panourile din tablă de oțel , șinele si toate piesele din metal, zincate. Ușile de garaj EurosanDOOR®  pot fi confecționate la orice dimensiune și sunt adaptabile oricarui tip de garaj. Acestea se pot personaliza in funcție de dorința dumneavoastră, cu diverse accesorii: deschidere manuala sau automată, sistem de comanda radio, usi pietonale încorporate, fotocelule, sistem de deschidere prin telefon.

De asemenea, economisirea energiei prin izolarea termică asigurată de aceste uși presupune un alt avantaj care vă va asigura un nivel crescut de confort.

1.Panourile si feroneria

Panourile usilor de garaj EurosanDOOR®  au o grosime de 40 mm, partea exterioara si interioara este din tabla de otel zincat de 0,8 mm grosime si spuma poliuretanica presata intre cele doua table de otel. Panuorile sunt de origine Elvetiana, marca Tecsedo.

Feroneria usilor de garaj EurosanDOOR®  sinele de rulare verticale si orizontale piesele de legatura a usii, deci intreaga feronerie este de marca Flexi Force-Olanda, cel mai mare producator in acest domeniu. Inchiderea ermetica este o proprietate de baza a usi de garaj si este asigurata de cele patru chedere de etansare.

Rularea silentioasa a usi de garaj este realizata cu ajutorul rolelor din teflon cu rulmenti si de arcurile de torsiune. Deschidera si inchiderea usi lor de garaj se poate efectua manual sau prin sistem de automatizare cu telecomanda.

3.Siguranta contra prinderii degetelor

Siguranta – in utilizare este garantata de panourile cu protectie impotriva prinderii degetelor, dispozitivul de siguranta in cazul ruperii arcurilor si caderii usii, fotocelulele si motorul cu protectie la intalnirea obstacolelor in varianta de actionare automată

4. Modele și culori

Dungi înguste

Dungi late

Fără dungi

 Culori, imitație de lemn:

  • Wenge
  • Mahon
  • Nuc
  • Stejar auriu

Culori disponibile prin vopsire

Culori standard din gama RAL:

Alb RAL 9010

Maro RAL 8014

Roșu RAL 3000

Albastru RAL 5010

Antracit RAL 7016

Gri RAL 9006

5. Accesorii suplimentare:  

Ușă pietonală încorporată :

→ acces pietonal facilitat

→ factor eficient în păstrarea temperaturii interioare

→ un plus de confort pentru spațiile cu o singură cale de acces

 

Geamuri rezidentiale: 

→ facilitează intrarea luminii naturale

→ oferă un aspect foarte plăcut ușilor de garaj

→ căldura nu se pierde datorită geamului dublu

Daca doriti sa deveniti distribuitor EurosanDOOR®, va rugam sa trimiteti un email la adresa office@swingtrade.ro

. Veti fi contactat in cel mai scurt timp de catre un reprezentant Swing-Trade,care va va oferi toate detaliile solicitate.