Burdufuri şi tuneluri:

  • Soluţia perfectă
  • Cea mai comună opţiune
  • Personalizate în funcţie de nevoi

Burdufurile sunt proiectate pentru a asigura în orice  moment un grad ridicat de izolare termică, obținandu-se o  importanță economie energetică și păstrarea instalației curate.  Datorită sistemului de semnalizare, se facilitează manopera de  apropiere a camioanelor de burduf, făcănd mai rapidă și mai  ușoară procedura de încărcare și descărcare.

Burduful este format dintr-o structură perimetrală care susține  un ansamblu de prelate , care se adaptează caroseriei camionului.

Această structură poate fi fabricată din diferite materiale, în  funcție de tipul de burduf:

retractabil, fix, de fațadă, gonflabile sau termoizolatoare.

  • Retractabil: Ansamblul de prelate ale burdufului permite  înfașurarea camionului cât mai simple și mai rapid. Proiectarea acestui burduf permite îndoirea prelatelor în cazul  unei manevrări incorecte evitând orice nevoie  de  reparație.
  • De fațadă: Se instalează direct pe fațadă profitând de  structura existentă.
  • Fix: Uneori clienții noștri solicită burdufuri complet imobile,  burdufurile fixe reprezintă soluția perfectă.
  •  Gonflabilă: Prelatele perimetrale se umflă acoperind  întreaga cutie a camionului și adaptându-se la numeroase  măsuri. Există două modele diferite de burdufuri gonflabile: burduful Premium și burduful  Gran Volumen. Fiecare  dintre ele, dispune de două dimensiuni la alegere în  funcție de nevoile clientului. Aceste burdufuri oferă o mai  mare izolare termică și o mai bună igienă a echipamentului.
  • Termoizolator: Este proiectat pentru a asigura  întotdeauna o mai bună izolare în timpul procesului de  încărcare și descărcare, dar și pentru a atenua posibilele  impacte asupra clădirii.

Daca doriti sa deveniti distribuitor EurosanDOOR®, va rugam sa trimiteti un email la adresa office@swingtrade.ro. Veti fi contactat in cel mai scurt timp de catre un reprezentant Swing-Trade, care va va oferi toate detaliile solicitate.