Rampe, Burdufuri, Tuneluri rectractabile, Usi rapide, Perdele PVC

Din gama de produse industriale, Swing-Trade va ofera sistemele de andocare , care prin complementarea mai multor produse fac descarcarea si incarcarea produselor sa fie foarte eficienta si ferita de conditii meteorologice neplacute. Acest ansamblu de produse este format din rampa de egalizare si sasul de etansare.

1.Rampa de egalizare electrohidraulica

Rampele de egalizare sunt punti de legatura mobile, intre suprafata de stocare si camioanele care incarca sau descarca marfa . Sunt actionate hidraulic cu panou de comanda .

Caracteristici :

 • au o structura metalica solida si independenta de locul de montare;
 • suprafata rampei este alcatuita din profile sudate si acoperite cu tabla cu striații anti-alunecare;
 • motor trifazic 380V 50 Hz;
 • suprafata rampei este din otel Fe 510 cu grosimea de 6mm cu profile de ridigizare;
 • sarcina dinamica de incarcare este de 6000 kg ;
 • sarcina transversala de incarcare este 9000 kg (cand rampa este in pozitia de repaus) ;
 • unghiul de sustinere este din otel Fe 510 cu grosimea de 12,5 mm, cu profil de ridigizare comandata de un cilindru prevazut cu o supapa de maxima presiune.

2. Burduf izotermic

 • au o structura metalica cu cadre duble conectate prin brate de suspensie;
 • partile superioare si laterale sunt realizate din cauciuc negru intarit si ridigizat antitaiere si anti- uzura, foarte rezistent la abraziuni si la temperaturi scazute, pozitionat in asa fel incat sa mentina aderenta la caroseria camionului;
 • asigura o etansare perfecta intre interiorul halei si caroseria camionului ;
 • prevazut cu o rama metalica care ii confera un design deosebit;
 • sasul de etansare CARGO WINTER S este suspendat, iar CARGO WINTER T este nesuspendat.

3. Tunel rectractabil

 • au structura unui tunel retractabil, care face legatura intre depozit si camion , in cazul in care exista o consola de incarcare externa ;
 • structura metalica zincata unite de brate in forma de pantograf ;
 • toata structura este invelita intr-un material foarte rezistent de culoare gri, iar extremitatea spre exterior este dotata cu un sas de etansare CARGO WINTER -S. In perioada când nu se foloseste , cu ajutorul rotilor de rulare se impacheteaza si se fixeaza de perete, permitand folosirea consolei de incarcare externa.

Platforme rampe

Caracteristici rampe:

-au o structură metalică solidă şi independentă de locul de montare

-suprafaţa rampei este alcătuită din profile sudate şi acoperită cu tablă cu striaţii antialunecare

-motor trifazic ,380V 50Hz

-suprafaţa rampei este din oţel Fe 510 cu grosimea de 6 mm cu profile de ridigizare

-unghiul de susţinere este din oţel Fe 510 cu grosimea de 12,7 mm , cu profile de ridigizare comandată de un cilindru prevăzut cu o supapă de maximă presiune

-sarcina dinamică de încărcare este de 6000 kg

Doc de andocare pentru depozite

Sistemele de andocare, ofera siguranta si eficienta de care ai nevoie pentru intrarile in garaje sau pentru halele industriale. Impiedica formarea curentilor de aer si permite descarcarea vehiculelor in conditii de igiena. Punem la dispozitia clientilor nostri sisteme de andocare, in special rampe si burdufuri retractabile si izotermice.

CE SUNT SISTEMELE DE ANDOCARE?

Segmentul de sisteme de andocare are o constructie din obturator termic (burduf), rampa de egalizare (nivelare) si usa sectionala. Un nivel de ajustare a puntii genereaza comunicarea dintre un vehicul si un port pentru a asigura o incarcare si o descarcare usoara si sigura

Care sunt beneficiile?

Un nivel de ajustare permite tranzitia usoara a marfurilor intre un compartiment si un vehicul, pastrand stocul si personalul protejat de vatamari.

Daca doriti sa deveniti distribuitor EurosanDOOR®, va rugam sa trimiteti un email la adresa office@swingtrade.ro

. Veti fi contactat in cel mai scurt timp de catre un reprezentant Swing-Trade, care va va oferi toate detaliile solicitate.